Меню

0

0.00лв.

Условия за ползване

Настоящите “Условия за ползване” уреждат взаимоотношенията между потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн www.avtozona33.bg (наричан за краткост „Сайт“) и самия Сайт, както и условията за ползване на електронния магазин, намиращ се на Сайта, собственост на “Автозона33 ЕООД”  ЕИК: 200625228, адрес на регистрация: София 1345,жк.Захарна фабрика бл.47 . Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на www.avtozona33.bg (с изключение на линка към настоящите “условия за ползване”), се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези “Условия за ползване”.

Настоящите „Условия за ползване“ са публикувани на видно място в уебсайта  и са достояние на всеки потребител. Сайтът си запазва правото да променя условията по всяко време без предварително известие,  като променените условия ще бъдат публикувани в Сайта.

Моля, прочетете внимателно изложените правила и Условия за ползване. Всеки един потребител е обвързан от настоящите Общи условия за ползване за цялото време на ползване на Сайта – от първоначалното влизане, до напускането му.

РЕГИСТРАЦИЯ


За да получите правото, да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в  avtozona33.bg  стоки, е необходимо първо да се регистрирате.

При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, данни на фирмата /за фактуриране на стоката/, телефони за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. С отбелязване в полето “Съгласен съм с  Условията на ползване” клиентът потвърждава своята поръчка.

 

 

ПОРЪЧКА


Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване  на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-mail или телефон. Състоянието на текущата, както и на  предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил. 

 

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ


1.Плащане при доставка:   при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

2.При плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от аvtoзona33.bg    банкова сметка. След постъпване на плащането в нашата сметка  започва обработката на вашата поръчка. При получаване  на  стоката не дължите плащане на куриера.

 

СРОК НА ДОСТАВКА


Поръчки подадени до 11.00ч. се изпълняват през същия работен ден, а след този час остават за следващия работен ден.

 

ЦЕНА  НА ДОСТАВКА


Доставките над 110.00 лв на териториятя на територията на страната са безплатни.

Всеки закупен акумулатор може да се върне в 14-дневен срок, стига търговският вид да е запазен и акумулаторът да не е използван! – куриерската услуга е за сметка на клиента!!!

Еко цената важи за клиенти които закупуват акумулатор от нашите магазини в София. Клиентите в страната могат да използват преференцилните ни online цени с безплатна доставка до адрес.

При предявяване на рекламация, куриерските услуги са за сметка на клиента !

 

 

ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА


Всички стоки предлагани в avtozona33.bg са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. При неправилно подбран акумулатор от клиента имаме право да откажем поръчката. При констатация на фабричен дефект или липсваща част от комплект, клиента е длъжен да уведоми Автозона 33 ЕООД. Артикулът подлежи на замяна и в срок до 15 дни от получаването й Автозона 33 се ангажира да бъде подменена с нова или да бъде заплатена възстановената сума, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ.

  Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки

Платформата за решаване на потребителски спорове на Европейската комисия: http://ec.europa.eu/consumers/odr