Меню

0

0.00лв.

Условия за ползване

Настоящите “Условия за ползване” уреждат взаимоотношенията между потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн www.avtozona33.bg (наричан за краткост „сайт“) и самия сайт, както и условията за ползване на електронния магазин, намиращ се на сайта, собственост на “Автозона 33 ЕООД”  ЕИК: 200625228, адрес на регистрация: София 1345, жк. Захарна фабрика бл. 47 . Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на www.avtozona33.bg (с изключение на линка към настоящите “условия за ползване”), се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези “Условия за ползване”.

Настоящите „Условия за ползване“ са публикувани на видно място в уебсайта  и са достояние на всеки потребител. Сайтът си запазва правото да променя условията по всяко време без предварително известие,  като променените условия ще бъдат публикувани в Сайта.

Моля, прочетете внимателно изложените правила и Условия за ползване. Всеки един потребител е обвързан от настоящите Общи условия за ползване за цялото време на ползване на Сайта – от първоначалното влизане, до напускането му.

 

РЕГИСТРАЦИЯ


За да получите правото, да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в  avtozona33.bg  стоки, е необходимо първо да се регистрирате.

При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, данни на фирмата /за фактуриране на стоката/, телефони за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. С отбелязване в полето “Съгласен съм с  Условията на ползване” клиентът потвърждава своята поръчка.

 

ПОРЪЧКА


Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване  на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-mail или телефон. Състоянието на текущата, както и на  предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил. 

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ


1.Плащане при доставка:   при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

2.При плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от аvtoзona33.bg банкова сметка. След постъпване на плащането в нашата сметка  започва обработката на вашата поръчка. При получаване  на  стоката не дължите плащане на куриера.

 

СРОК НА ДОСТАВКА


След потвърдена поръчка, стоката се доставя на посочен от Купувача адрес на офис посредством куриерските компании  SPEEDY, Еконт.

Поръчки подадени до 11.00ч. се изпълняват през същия работен ден, а след този час остават за следващия работен ден.

 

ЦЕНА  НА ДОСТАВКА


Доставката е БЕЗПЛАТНА на всички поръчки на стойност над 120,00 лв., без значение от типа поръчан продукт. При поръчка на стойност под 120,00 лв, без значение от типа продукт, доставката се заплаща от клиента.

За  акумулатори с индустриално приложение, тежкотоварни машини, камиони и трактори както и варелите от 20,60 и 208 литра или кашони, цените в сайта не включват доставка.

Доставката се извършва в рамките на следващия работен ден. Изключение правят населените места с фиксиран график на обслужване от куриерските фирми.

Пратките се предават на куриера – от понеделник до петък до 17.00 часа.

Доставката до клиента зависи от графика на куриера.

Защита на личните данни
За да поръчате продукт от нас, не е нужно да предоставяте данни от кредитна или дебитна карта, както и каквато и да е друга подобна информация. Сайтът дори не изисква регистрация. Необходими са единствено данните ви за извършване на доставка, както и тези за оформянето на плащането и условията за рекламация. Автозона33 ЕООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни.

Всеки закупен акумулатор може да се върне в 14-дневен срок, стига търговският вид да е запазен и акумулаторът да не е използван! – куриерската услуга е за сметка на клиента!!!

Еко цената важи само за клиенти, които закупуват акумулатор от нашите физически магазини в София. Клиентите в страната могат да използват преференцилните ни online цени.

При предявяване на рекламация, куриерските услуги са за сметка на клиента!

 

ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА


Всички стоки предлагани в avtozona33.bg са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. При неправилно подбран акумулатор от клиента имаме право да откажем поръчката. При констатация на фабричен дефект или липсваща част от комплект, клиента е длъжен да уведоми Автозона 33 ЕООД. Артикулът подлежи на замяна и в срок до 15 дни от получаването й Автозона 33 се ангажира да бъде подменена с нова или да бъде заплатена възстановената сума, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ.

Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки 

Платформата за решаване на потребителски спорове на Европейската комисия: http://ec.europa.eu/consumers/odr