Меню

0

0.00лв.

1

Специални оферти

7 продукта

ЗИМАТА ИДВА!

НЕ ОСТАВЯЙ АКУМУЛАТОРА ЗА ПОСЛЕДНИЯТ МОМЕНТ

ВИЖ ОЩЕ
ЗИМАТА ИДВА!

Купете акумулатори онлайн от avtozona33.bg!

Ще поръчате акумулатор онлайн? Автозона 33  – е вашият специалист, когато става въпрос за акумулатор! С нашата голяма продуктова гама от различни марки автомобилни акумулатори Varta, Berga, Bosch, Exide, Autopwer, Forse ще откриете огромен избор от висококачествени акумулатори за автомобили на достъпна цена. Но най-добрите батерии не трябва да са скъпи. Открийте акумулатори Grizzly-перфектно съотношение между цена и качество.

Но това не е всичко! Разнообразие от други акумулатори за автомобили, зарядни устройства за батерии и аксесоари.

В допълнение към големия брой автомобилни батерии в нашата гама поддържаме и AGM, EFB и GEL акумулатори за автомобили,

, акумулатори за UPS и  СОТ системи.

Често обаче нова батерия не е необходима, а изисква само дозареждане. С нашите  зарядни устройства  вдъхнете нов живот на вашата батерия. Особено, когато автомобилът се движи рядко, има смисъл да се направи нещо добро за акумулатора, като му придадете нови сили.

За всички любители на „Направи си сам“, къмпинги, ATV, голф колички, косачки, т.е. всичко свързано с вашето хоби можете да разчитате на нас както за акумулатори така и за аксесоари. Ще ви отделим достатъчно време за да отговорим на всички въпроси с необходимото внимание.

Най-важното:  Без значение дали имате нужда от батериите във  Варна, Ахтопол, Рудозем  ние ще доставим стоките до дома ви в рамките на 1-3 дни и всичко това безплатно ( до офис на куриер) . Убедете се в нашата цялостна и висококачествена гама. Ако имате някакви въпроси или проблеми, нашето приятелско и компетентно обслужване  е на ваша страна със съвети и действия.

KINGS OF THE DIRT

BEST MOTOCROSS GEAR

Read more