Меню

0

0.00лв.

Специални оферти

7 продукта

ЛЯТОТО ИДВА!

Не оставяй акумулатора за последния момент

ВИЖ повече
ЛЯТОТО ИДВА!

ПОПУЛЯРНИ

8 продукта

Онлайн магазин за авточасти и автомобилни консумативи

Идва момент, в който е наложително някои автоконсумативи, като акумулатори , гуми , масла , филтри , авточасти , добавки и др.  да бъдат подменени с нови. Погрижихме се този труден и досаден процес да бъде сведен до минимум усилия от страна на клиента, благодарение на оптимизираната ни уеб страница, чрез която можете да намерите търсеният от Вас продукт в рамките на няколко клика. В нея, може да намерите 600+ продукта от различни категории и да изберете най-подходящия спрямо нуждите и бюджета Ви. Ако изпитвате затруднения или се нуждаете от консултация, не се колебайте да се свържете с нашите квалифицирани служители, които са готови да отговорят на всеки Ваш въпрос.

Защо да изберете Автозона 33?

  • Ние се стараем да задоволим изискванията и на най-взискателните клиенти.
  • През времето сме се доказали като дълготраен и надежден партньор както към нашите крайни клиенти, така и към клиентите ни на едро.
  • Готови сме да Ви дадем ценни съвети преди изпълняването на всяка една поръчка, а дори и да имате необходимост от консултация, не се колебайте да се свържете с нас.
  • Ние обичаме работата си, влагаме усилия, използваме нашите знания, инвестираме в специализирани уреди и  винаги се държим с клиентите си така, както бихме искали ние самите да бъдем обслужвани и точно поради тази причина, клиентите ни се превръщат в наши приятели. Това е стандартът на Автозона 33 .

Гаранция За Качество

Всички продукти, които продаваме са произведени от най-добрите компании в своята област и са сертифицирани от известни международни организации, но все пак преди да започнем работа с нов продукт, ние правим наше собствено проучване и проверка на качеството. Всеки един продукт, който продаваме е бил тестван в продължение на шест месеца интензивна употреба. Ето защо процентът на рекламации при нас е незначителен, а качеството първостепенно.

Сигурна и Експресна Доставка 

Всички продукти в наличност ще бъдат доставени до 2 работни дни в София, 4 в страната (  или според графика на куриерската компания) , а тези на които е изрично упоменато в описанието, че са на склад в наш партньор ще бъдат доставени до 2 дни допълнително от опоменатия по-горе срок.