Меню

0

0.00лв.

Доставки

След потвърдена поръчка, стоката се доставя на посочен от Купувача адрес на офис посредством куриерските компании  SPEEDY, ECONT.

Доставката е БЕЗПЛАТНА  в България на всички поръчки на стойност над 120,00 лв., без значение от типа поръчан продукт. При поръчка на стойност под 120,00 лв, без значение от типа продукт, доставката се заплаща от клиента.

За  акумулатори с индустриално приложение, тежкотоварни машини, камиони и трактори както и туби и варели от 20,60 и 208 литра или кашони,  цените в сайта не включват доставка.

Доставката се извършва в рамките на 2-5 работни дни. Изключение правят населените места с фиксиран график на обслужване от куриерските фирми.

Пратките се предават на куриера – от понеделник до петък до 16.00 часа.

Доставката до клиента зависи от графика на куриера.

Защита на личните данни
За да поръчате продукт от нас, не е нужно да предоставяте данни от кредитна или дебитна карта, както и каквато и да е друга подобна информация. Сайтът дори не изисква регистрация. Необходими са единствено данните ви за извършване на доставка, както и тези за оформянето на плащането и условията за рекламация. Автозона33 ЕООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни.