Меню

0

0.00лв.

Доверете се на Автозона 33. Клиентите разчитат на нас над 10 години, за да си осигурят продукти с най-високо качество, подкрепени от несравнимото познание и обслужване на нашите сътрудници. Разполагаме с 3 магазина в София и електронен магазин за доставка в цялата страна. Имаме над 100 партньора в страната където също може да намерите или да поръчате наши продукти.

Доставяме  директно от най-големите  производители на акумулатори в Европа. Използваме сертифициран екип за проверка на качеството, за да гарантираме, че стандартите са постоянно изпълнени, чрез директни посещения и одит на производствените мощности, както и пълен анализ и тестване на продуктите.

Достъпът до нови технологии и продукти, както и компетентността на нашите служители,  ни позиционира  като най-предпочитания доставчик за акумулатори, крушки, зарядни устройства и ремонтни услуги.

Уважаеми бъдещи Партньори , за да продължим да бъдем сред лидерите на пазара, приветстваме информацията от потенциални доставчици.Всички вие , които се интересувате от разпространението на продуктите си чрез системата Autozone Plus, трябва да попълните  формуляра ни за продуктови доставчици .